peuterspeelzaal 


Welkom bij peuterspeelzaal ‘t Kaboutererfje,

 

Zo rond de tweede verjaardag van een kind wordt de behoefte om met andere kinderen te spelen steeds groter. Spelen met leeftijdsgenootjes in een groep is leuk, maar ook leerzaam. Het levert namelijk een belangrijke bijdrage aan de totale ontwikkeling van kinderen. Een voorwaarde hiervoor is wel dat dit in een veilige en vertrouwde omgeving gebeurt. Op onze peuterspeelzaal kunnen kinderen, binnen een beschermde omgeving met professionele begeleiding, hun wereld vergroten.

 

Peuterspeelzaal ‘t Kaboutererfje is één van de achttien zalen die valt onder Stichting Peuterspeelzalen Dordrecht en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Wij bieden VVE (voorschoolse en vroegschoolse educatie) aan met het programma Piramide. Piramide stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling waarbij het vrij spelen centraal staat. Door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld.

De kinderen worden begeleid door twee professionele leidsters met een VVE-kwalificatie en ondersteund door een vrijwilligster of leerling.

 

In nauwe samenwerking met basisschool De Griffioen en de COKD (kinderopvang) dragen wij zorg voor een goede en verantwoordelijke doorgaande lijn zodat uw kind een goede start krijgt.

 

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie over ons? Bezoekt u dan onze website: www.s-p-d.nl of maak een afspraak om een keer te komen kijken.

Wij zijn aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 – 15.00 uur (alleen op dinsdagmiddag tot 15.30 uur).